A 2021. ÉVI FOGÁSI NAPLÓK leadásának, a 2022. évi tagság és engedélyek megújításának rendje

Felhívjuk a Horgásztársaink figyelmét, hogy a 2021. évi fogási naplók leadásának ideje február 1. és 28-a között esedékes! Kérjük a, hogy a pontosan kitöltött fogási naplókat ügyfélfogadási időben, lehetőleg személyesen, a megadott határidőig adják le a horgászirodában (Orgona u. 2.).

Aki a fogási naplóját a határidőig nem adja le, annak a 2022-es Állami horgászjegye megvásárlásakor 3.000.- Ft pótdíjat kell fizetni.

Leadás előtt a napló adatait összesíteni kell!!!!

  1. Először össze kell adni a 8-9. oldalon levő „III. Éves horgásznaptárban” bejelölt (bekarikázott, vagy beikszelt), azaz horgászattal töltött napokat, s az így kapott számot a 9. oldal alján a bekeretezett bekezdés kipontozott részére írja be.
  2. A 38. oldalon az „V. Éves fogásösszesítő táblázathoz” lapozunk, és ide írjuk be az általunk meghorgászott vízterületeket és a hozzájuk tartozó víztérkódokat, majd vízterületenként összeadjuk és beírjuk a fogott halfajok darabszámát és súlyát. Ez utóbbit 0,5 kg-os pontossággal kell beírni.
  3. Végül a 42-43. oldal legalsó, „Összesen” rovatában halfajonként összesítjük az éves fogásunkat.

A fogási napló leadásával egyidejűleg módja lesz a 2022. évi tagság megújítására, az állami jegy és területi engedélyek megvásárlására is.  Horgásztársaink az ügyfélfogadás idejéről, a horgászattal kapcsolatos díjakról, egyéb tudnivalókról a honlapunkon tájékozódhatnak   (www.marcali-he.hu ).

Üdvüzlettel:

ELNÖKSÉG

Legutóbbi hírek

Hírarchívum