Egyesületi halfogó nap 2018. május 6., Aradpuszta

Május 6-án egyesületi halfogó napot tartottunk az aradpusztai horgásztónál. Az alkalom a közös horgászat élményén túl lehetőséget nyújtott a horgásztársaknak a tapasztalatcserére, az együtt beszélgetésre és a közelünkben lévő gyönyörű horgásztó tesztelésére. Az egyesület programjaiba illeszkedő klubnapon a szervező vezetőségi tagokon túl 25 horgász vett részt.

Legeredményesebb horgászaink felnőtt kategóriában:

  1. helyezett Lengyel Géza, aki 74 db, összesen 8,65 kg halat fogott, amivel elnyerte az első helyezettnek járó serleget, a nap legeredményesebb horgászának járó Magyarossy Béla Emlék Vándorserleget, és a „Legtöbb halat fogó horgász” kategória 3. díját is.
  2. helyezett Gáspár Zoltán lett a kifogott 8,25 kg (12 db) halával, melyért serleg díjat vehetett át.
  3. helyezést Takács Gábor érte el 5,4 kg tömegű, 272 db halával. Egyúttal elnyerte a második „Legtöbb halat fogó horgásznak” járó 2. díjat is.

A halfogó nap „Legtöbb halat fogó horgásza” díját ‒összesen 275 db kifogott halával‒ Horváth József horgásztársunk nyerte el, és vehette át az érte járó serleget.

A nap legnagyobb halát (4,70 kg-os amurt) Péterfi Lászlónak sikerült kifogni, amiért a Rott Endre Vándor Emlékserleg díjazásban részesült. (A serleget Igali Zsolt horgásztársunk ajánlotta fel).

Gyermek kategóriában egy horgászunk indult, aki viszont remekül szerepelt. Cser Bence 70 db, összesen 7,15 kg tömegű kifogott halával az abszolút verseny harmadik helyezettje is lett, amiért trófea díjazásban részesült.

25 horgásztársunk a négy órás horgászat alatt közel 83 kg. halat fogott!

Gratulálunk a legeredményesebbeknek, és miden résztvevő horgásztársunknak!

Köszönjük a szervezőknek az előkészítésben és a lebonyolítás során közreműködőknek a munkát, a felajánlott serlegeket, trófeákat!

A szakmai program értékeléssel, majd egy, a tó tulajdonosa által készíttetett finom ebéddel zárult.

Megköszönjük a horgásztó tulajdonosának, Meiszterics Jánosnak a kellemes halfogó nap élményét!

A teljes eredménylista a lenyíló táblázatban böngészhető. 2018. évi versenylap

A rendezvényen készült képeket Zajcsuk Lajos, Szijártó Ferenc és Terjék András készítették.

Elnökség

 

Legutóbbi hírek

Hírarchívum