Egyesületi Halfogó Nap, Aradpuszta, 2021. 10. 10.

Munkatervünknek szerinti hagyományos éves halfogó napunkat a tavaszi COVID-járvány miatti kényszerű halasztás miatt alternatív időpontban, 2021. október 10-én tartjuk. Közgyűlésünk határozata alapján a halfogó nap helyszíne az Aradi Horgásztó lesz. A horgásztó tulajdonosa, Meiszterics János tette lehetővé, hogy az idén is ebben a szép környezetben lévő tónál tartsuk meg a hagyományos programunkat.

A tó megközelíthető a 68-as úton Böhönye fele haladva, Nemeskisfaludtól keletre leágazó úton. A horgásztó fele vezető utat tábla is jelzi.

Nevezési díj nincs, a részvétel feltétele a 2021. évre érvényes Marcali HE tagság, valamint állami horgászjegy.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! Ezért kérünk minden jelentkezőt, hogy 2021. október 3-áig előzetesen jelezze a részvételi szándékát!

Ezt megteheti:

  • az egyesület e-mail címén: marcalihe@marcali-he.hu, vagy telefonon
  • Terjék András titkárnál: 30/398-18-27, vagy
  • Bedő Sándorné ügyintézőnél:             30/414-58-53 elérhetőségeken.

Ha nagyon rossz idő várható, a programot az egyesület honlapján, illetve a megadott e-mail címekre küldött üzenet formájában lemondjuk.

A horgászati lehetőség költségeit a horgászegyesületünk fizeti.

A nap záró programja egy közös ebéd lesz, melyet az egyesület kitűnő szakácsai (elnökségi tagok) fognak elkészíteni, és amelyre minden résztvevőt szeretettel várunk.

További információk:

A halfogó napon fogott halakat élve kell tartani, ezért a kifogott halakat kérjük gyűrűs szákban tartani, majd a mérlegelést követően visszaengedni!

A nap programja várhatóan 13.30-ig tart, azt követően már csak annak lesz módja tovább horgászni, aki napijegyet vált!

Az egyesületi halfogó nap pontos menetrendje, időpontok és szabályok a korábbi évek hagyományainak megfelelően továbbra is érvényesek. Részletes tudnivalók megtalálhatók ide kattintva:  Szabályzat, 2021.10.10.

Jó felkészülést, sikeres horgászatot kívánunk!

Minden tagunkat szeretettel várjuk!

Üdvözlettel: a HE elnöksége

Legutóbbi hírek

Hírarchívum