Egyesületi Halfogó Nap Aradpusztán 2023. május 14-én

Kedves Horgásztársunk!

Közgyűlésünk határozata alapján az éves halfogó napunkat 2023. május 14-én (vasárnap) tartjuk az aradi horgásztónál.
A horgásztó tulajdonosa, Meiszterics János lehetővé tette, hogy az idén is ebben a szép környezetben lévő tónál tartsuk meg a hagyományos egyesületi programunkat.
A tó megközelíthető a 68-as úton Marcaliból Böhönye felé haladva a Nemeskisfaludtól keletre leágazó úton. A horgásztó felé vezető utat tábla is jelzi.
Nevezési díj nincs, a részvétel feltétele a 2023. évre érvényes Marcali HE tagság, valamint Állami horgászjegy. A horgásznap költségeit a horgászegyesületünk fizeti. Rendezvényünket 30.000.- Ft pályázati támogatásban részesítette a Városi Önkormányzat Civil Kapcsolatok, Kulturális, Idegenforgalmi, Sport és Ifjúsági Bizottsága.
A horgászhelyek lefoglalása, és az ebédhez szükséges nyersanyagok megvásárlása miatt szükséges a résztvevői létszám előzetes ismerete. Ezért a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérünk minden jelentkezőt, hogy 2023. május 10-éig előzetesen jelezze a részvételi szándékát, továbbá azt, hogy hány fővel kíván részt venni a programunkon (pl.: gyermekhorgászt kísérő felnőtt, szurkoló családtag).
A regisztrációt megteheti:
• az egyesület e-mail címén: marcalihe@marcali-he.hu, vagy telefonon
• Terjék András titkárnál: 30/398-1827, vagy
• Bedő Sándorné ügyintézőnél: 30/414-5853 elérhetőségeken.
Ha nagyon rossz idő várható, a programot az egyesület honlapján, illetve a megadott e-mail címekre küldött üzenet formájában lemondjuk, és a június 4-ére kitűzött esőnapon tartjuk meg.
További információk:
A halfogó napon a kifogott halakat kérjük gyűrűs szákban tartani, mivel a program végéig élve kell azokat tartani. A mérlegelést követően minden halat vissza kell engedni éltető elemébe!
Az egyesületi halfogó nap pontos menetrendje, időpontok és szabályok, díjak, stb. a korábbi évek hagyományainak megfelelően továbbra is érvényesek. Részletes tudnivalók a csatolt mellékletből, vagy a honlapunkról (https://marcali-he.hu ) megismerhetők, illetve azokat a helyszínen is ismertetni fogjuk.
A halfogó nap a horgászatot követően értékeléssel, eredményhirdetéssel folytatódik, majd közös ebéddel zárul. Az ebédet az egyesület kitűnő szakácsai (elnökségi tagok) fogják elkészíteni, és arra minden résztvevőt szeretettel várunk.

Jó felkészülést, sikeres horgászatot kívánunk!
Minden tagunkat szeretettel várjuk!

A halfogó verseny szabályzata ide kattintva tekinthető meg: Szabályzat, 2023.05.14

Üdvözlettel:
HE elnöksége

Legutóbbi hírek

Hírarchívum