Esős horgásznap Aradpusztán

2023. május 14-én rendeztük meg az évente hagyományos horgásznapunkat. Az előzetesen jelentkezők nagy részét a kellemetlen, esős, hűvös időjárás sem riasztotta el, így az eredetileg nevezett 29 horgászból végül, összesen 14 felnőtt és két ifi horgász vállalta a kihívást. Az alkalom a közös horgászat élményén túl lehetőséget nyújtott a tapasztalatcserére, az együtt beszélgetésre, és az Arad-pusztai horgásztó tesztelésére. A szervező vezetőségi tagokon túl több családtag és érdeklődő is részt vett a programunkon. A legügyesebbek és legszerencsésebbek egy-egy szép hallal hozhatták az eredményeiket. Az idén is viszonylag kevés közepes méretű ponty és kárász akadt horogra, viszont szép számmal jöttek a „returok”. Ez utóbbiak azonban nem számítottak be a versenybe.

 

Legeredményesebb horgászaink felnőtt kategóriában:

  1. helyezett Lengyel Géza lett a kifogott 6920 g (3 db) halával, amiért megkapta az első helyezettnek járó arany trófeát, valamint a nap legeredményesebb horgászának járó Magyarossy Béla Emlék Vándorserleget.
  2. helyezett Fülöp Csaba lett a kifogott 6340 g (4 db) halával, melyért ezüst trófea díjat vehetett át.
  3. helyezést Meretei Norbert horgásztársunk érte el, aki 5020 g tömegű (1 db) halával bronz trófeát vehetett át.

Ifjúsági kategóriában

  1. Fülöp Zsombor 1480 g (2 db) arany trófea díj,
  2. Cser Bence hősies kiállásáért, a programok segítéséért (és számos méreten aluli ponty kifogásáért) kapott jutalmat.

A díjazottak az eredményüket elismerő oklevelet, a résztvevő horgászok emléklapot kaptak.

Az első hat felnőtt, és a két ifi horgász további etetőanyag-csomag jutalmat is átvehetett.

A trófeákat és az etetőanyag csomag ajándékok megvásárlását a Városi Önkormányzat Civil Kapcsolatok, Kulturális, Idegenforgalmi, Sport és Ifjúsági Bizottsága 30.000.- Ft-tal támogatta. Köszönjük!

Fándli Péter horgásztársunk közgyűlésünkön egy-egy, a HE logójával és nevével feliratozott pólót ajánlott fel, melyet el is készített, így minden résztvevő horgásztársunk további jutalomként egy-egy egyesületi póló jutalomban részesült.

16 horgásztársunk a négy órás horgászat alatt 25.46 kg halat fogott!

Gratulálunk a legeredményesebbeknek, miden résztvevő horgásztársunknak és a kitartó segítőknek, szurkolóknak!!!

A szakmai program értékeléssel, majd Szijártó Ferenc elnökségi tagnak, a nap fő szervezőjének szakértő irányításával, az elnökség további tagjainak (Cser László EB elnök, Horváth Zoltán elnökhelyettes, Terjék András titkár, Zajcsuk Eliza eln. tag), valamint Bedő Sándorné Marika ügyviteli munkatársunk hathatós közreműködésével készíttetett finom ebéddel zárult.

Megköszönjük a rendezvény fő szervezőjének, Szijártó Ferenc elnökségi tagnak, továbbá a HE vezetőségének az előkészítésben, valamint az egész napi sikeres és eredményes lebonyolításában végzett munkáját.

Köszönjük továbbá horgásztó tulajdonosának, Meiszterics Jánosnak a halfogó napi élményt!

A teljes eredménylista a lenyíló táblázatban itt  Eredmények 2023_05_14    böngészhető.

A rendezvényen készült képeket Simon József  horgásztársunk készítette. Köszönjük!

 

Elnökség

 

Legutóbbi hírek

Hírarchívum