Február 1-e és 28-a között időszerű a 2023. ÉVI FOGÁSI NAPLÓK leadása

A 2023. évi fogási naplók leadása február 1-je és 28-a között esedékes. Kérjük, hogy a pontosan kitöltött, és összesített fogási naplókat ügyfélfogadási időben, lehetőleg személyesen, a megadott határidőig adják le a horgászirodában (Orgona u. 2.).

Aki a fogási naplóját a határidőig nem adja le, annak a 2024-es Állami horgászjegye megvásárlásakor pótdíjat kell fizetni.

Leadás előtt a napló adatait összesíteni kell!!!!

  1. Először is össze kell adni a 8-9. oldalon levő „III. Éves horgásznaptárban” bejelölt (bekarikázott, vagy beikszelt), azaz horgászattal töltött napokat, s az így kapott számot a 9. oldal alján a bekeretezett bekezdés kipontozott részére írja be.
  2. A 38-39. oldalon az „V. Éves fogásösszesítő táblázathoz” lapozunk, és ide írjuk be az általunk meghorgászott vízterületeket és a hozzájuk tartozó víztérkódokat, majd vízterületenként összeadjuk és beírjuk a fogott halfajok darabszámát és súlyát. Ez utóbbit 0,5 kg-os pontossággal kell beírni.
  3. Végül a 42-43. oldal legalsó, „Összesen” rovatában halfajonként összesítjük az éves fogásunkat.

A fogási napló leadásával egyidejűleg módja lesz a 2024. évi tagságok és a Magyar Horgászkártya megújítására, valamint az Állami Horgászjegy és a területi engedélyek megvásárlására is.

Horgásztársaink az ügyfélfogadás idejéről, a horgászattal kapcsolatos díjakról, egyéb tudnivalókról a honlapunkon tájékozódhatnak (www.marcali-he.hu ).

 

Üdvüzlettel:

ELNÖKSÉG

 

Legutóbbi hírek

Hírarchívum