FEHOVA 2016.

Február 20-án tíz horgászunk látogatott el a FEHOVÁ-ra, az ország legnagyobb vadászati, horgászati szakkiállítására. A horgászkiállítást a fegyver és vadászati pavilontól elkülönítve, a HUNGEXPO „C” pavilonjában rendezték be. A kiállítótér ennek ellenére zsúfoltnak bizonyult, a látogatóknak a nyugodt szemlélődésre alig jutott hely. És már nem fért el benne például a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. standja sem, ők vadászpavilonban kaptak helyet. De hát az is igaz, hogy szombaton jártunk ott, és nagyon sok volt a látogató!

A kiállítók zöme forgalmazó volt, akik a (néha nagyon is kommersznek tűnő) termékeik értékesítésére helyezték a hangsúlyt. Viszonylag kevés volt az ismert, vagy kevésbé ismert gyártó, magyarországi márkakereskedő, akiktől a korábbi években megszoktuk, hogy bemutatják az újdonságaikat.

Remek volt viszont, hogy ismert versenyhorgászoktól, szakíróktól több kitűnő bemutatót, színes előadást láttunk a horgászszínpadon. Látványos volt a pergető medencében a wobleres és rapalás bemutató is. Az óriás akváriumban Magyarország vizeinek ismert és kevésbé ismert halfajaival találkozhattunk. A FEHOVÁN szerzett tapasztalataikról a résztvevők az egyesületi klubnapon tartanak élménybeszámolót.

Legutóbbi hírek

Hírarchívum