FEHOVA 2018.

Február 16-án hat horgászunk látogatott el a 25. alkalommal megrendezett FEHOVÁ-ra, az ország legnagyobb vadászati, horgászati szakkiállítására. A horgászkiállítást a fegyver és vadászati pavilontól elkülönítve, a HUNGEXPO „C” pavilonjában rendezték be.

Jó választás volt, hogy a pénteki napot választottunk a látogatásra, nem volt nagy a tömeg, kényelmesen végig lehetett szemlélődni a pavilonok között. A kiállítók zöme az idén is forgalmazó volt, akik a termékeik nagy választékát mutatták be és árusították, alkalmanként jelentős árengedménnyel.

Ismert verseny- és teszthorgászoktól, szakíróktól több kitűnő bemutatót, színes előadást láttunk a horgászszínpadon. Látványos volt a pergető medencében a wobleres és rapalás bemutató is. Az óriás akváriumban Magyarország vizeinek ismert és kevésbé ismert halfajaival találkozhattunk, köztük a sajtóban már előre beharangozott óriásharcsát.

A FEHOVÁN szerzett tapasztalataikról a résztvevők az egyesületi klubnapon tartanak élménybeszámolót. Képek: Terjék András.

Legutóbbi hírek

Hírarchívum