„Horgássz! Ne drogozz!” gyermek és ifjúsági szövetségi horgászverseny

A Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége már 21. alkalommal rendezi meg a „Horgássz! Ne drogozz!” elnevezésű gyermek és ifjúsági horgászversenyét. A programhoz a Marcali és Vidéke Horgászegyesület is csatlakozik, ezért felhívjuk az ifjú (gyermek és ifjúsági) horgászaink figyelmét, hogy nevezzenek a versenyre. A verseny helyszíne Zsennye, Horgásztó.

A horgászversenyre az a fiatal nevezhet, aki egyesületünknél regisztrált horgász, és rendelkezik állami horgászjeggyel és gyermek, illetve ifjúsági balatoni területi engedéllyel.

A nevezést június elejéig kérjük eljuttatni az Horváth Zoltán elnökségi taghoz, az egyesület ifjúsági felelőséhez e-mailben, vagy telefonon a 70/319-88-28-as számon. A részletes tudnivalókat és a nevezés végső határidejét hamarosan feltesszük a honlapunkra.

A jelentkezéseket a nevezések a beérkezésének sorrendjében tudjuk elfogadni.

A versenyen a nagyvonalú szponzori támogatásoknak köszönhetően mindenki több ezer Ft értékű ajándékcsomagot kap, és vendéglátásban részesül. A szervező Szövetség  igazi majálisi hangulatot igyekszik teremteni, a program így egyúttal kitűnő családi kirándulás is lehet.

További tudnivalók a mellékelt felhívásban olvashatók.

Egyesületünk egy két fős  gyermek, és egy két fős ifjúsági csapat utazási költségét (2 db személygépkocsi: 2-2 versenyző, illetve a kísérő-utaztató szülő(k)  átvállalja, ezzel segíti a részvételt.

Várjuk a nevezéseket!

Horgásztársi üdvözlettel: Kiss Lajos HE elnök

Legutóbbi hírek

Hírarchívum