Július 6-án lesz a következő horgászvizsga Marcaliban!

A Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége a Marcali és Vidéke HE szervezésében 2022.július 6-án17.00 órától horgászvizsgát tart Marcaliban, melyre várjuk a jelentkezőket!  

A vizsgára jelentkezés előfeltétele, hogy a jelentkező előzetesen regisztráljon a www.horgaszjegy.hu portálon, és ha ifi, vagy felnőtt horgász, akkor igényelje a Magyar Horgászkártyát. Ha önállóan, on-line nem tudja ezt megoldani, ügyfélfogadási időben (szerda du. 13.30-15.30) irodánkban keresse fel Bedő Sándorné munkatársunkat, aki segít a regisztrációban (félfogadási idők megtalálhatók a honlapunkon: www.marcali-he.hu.)

A konkrét vizsgára történő jelentkezés elektronikus úton történik, a www.horgaszjegy.hu -ból megnyitható személyes profilról. Aki nem tudja önállóan megnyitni a profilját, vagy nem tud bejelentkezni, annak Bedő Sándorné HE ügyintéző munkatársunk segít a vizsgára jelentkeztetés elkészítésében is. Jelentkezni július 4-én 12.00 óráig lehet. A jelentkezés elfogadásáról e-mail-ben vagy telefonon adunk tájékoztatást. Így egyeztetünk a saját informatikai eszköz használatának lehetőségéről is.

A vizsga ingyenes!  

Helye:      Marcali, Orgona u. 2. (A Penny parkolójából nyíló Civil Szervezetek Háza).

A vizsga megkezdése előtt legalább 15 perccel jelenjen meg a helyszínen, mivel adategyeztetésre kerül sor, és a vizsgázóknak fel kell csatlakoznia a megadott portálra.

A horgászvizsga egy digitális feladatlap kitöltésével történik, mely 45 kérdésből áll, és abból legalább 30-nak kell jónak lennie. Ehhez 60 perec áll rendelkezésére.

FIGYELEM! személyazonosító igazolványát (ha kiuskorú, a gondviselőjéét is!), a regisztrációt igazoló dokumentumát, a személyes profiljába történő belépéshez szükséges azonosító adatokat feltétlenül hozza magával!

Akinek van saját lap-topja, tabletje, vagy okostelefonja, azt használhatja a vizsgán, kérjük, szintén hozza magával! Erről előzetesen e-mailben vagy telefonon egyeztetni szükséges!

A vizsgára elsajátítandó tananyag a vizsgázó személyes profiljáról megnyitható (tagságok és engedélyek→vizsgák→tananyag letöltése elérési úton).

Az eredményes vizsgához feltétlenül szükséges az előzetes gyakorlás, amely ugyancsak a személyes profilon elérhető gyakorló vizsgakérdések kitöltésével lehetséges (tagságok és engedélyek→vizsgák→gyakorlás elérési úton).

A sikeres állami horgászvizsga ténye a horgász személyes profilján kerül rögzítésre.

Vizsgával kapcsolatos további tudnivalókról a honlapunkon tájékozódhat, illetve Terjék András HE titkártól a 06 30/398-1827, Kiss Lajos HE elnöktől a 06 70/319-8828, Bedő Sándorné HE ügyintézőtől a 06 30/414-5853 telefonszámon érdeklődhet.

Sikeres vizsgát követően a helyszínen lehet kiváltani az Állami Horgászjegyet, az éves HE tagságot érvényesíteni, és megvásárolni a balatoni, vagy a Nyugati-övcsatornai területi jegyeket. Fizetni on-line , illetve készpénzben is lehetséges.

Jó felkészülést, eredményes vizsgázást kívánunk!

 

                                                                  BHSZ Vizsgabizottsága

Legutóbbi hírek

Hírarchívum