Június 9-én lesz a soron következő horgászvizsga Marcaliban!

A Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége 2021. június 9-én 16.30, illetve 18.00 órától a Marcali és Vidéke HE szervezésében horgászvizsgát tart, melyre várjuk a jelentkezőket!

A vizsgára jelentkezés előfeltétele, hogy előzetesen regisztráljon a www.horgaszjegy.hu portálon, és igényelje a Magyar Horgászkártyát. Ha önállóan, on-line nem tudja ezt megoldani, ügyfélfogadási időben irodánkban keresse fel Bedő Sándorné munkatársunkat, aki segít a regisztrációban (félfogadási idők megtalálhatók a honlapunkon: www.marcali-he.hu /Dokumentumok/)

A konkrét vizsgára jelentkezés elektronikus úton történik, a www.horgaszjegy.hu –ból megnyitható személyes profilról.  Elérési út: Bejelentkezem→E-mail cím és jelszó megadása→Belépés→Tagságok és engedélyek→Vizsgák→Időpontfoglalás. Aki nem tudja önállóan megnyitni a profilját, vagy nem tud bejelentkezni, annak Bedő Sándorné HE ügyintéző munkatársunk segít a vizsgára jelentkeztetés elkészítésében is.

Jelentkezni június 7-én 12.00-ig lehet.

A vizsgákon egy időben legfeljebb 20-20 fő vizsgázó vehet részt, ezért a jelentkezőket a bejelentkezés időrendjében regisztrálja a rendszer. A vizsga ingyenes!

A vizsga helye:           Marcali, Orgona u. 2. (Civil Szervezetek Háza). A pontos helyszín az egyesület honlapjának nyitó oldalán található térképen megtekinthető.

A vizsga megkezdése előtt legalább 15 perccel jelenjen meg a helyszínen, mivel adategyeztetésre kerül sor, és a vizsgázóknak fel kell csatlakoznia a megadott portálra.

A horgászvizsga 45 kérdésből álló digitális feladatlap kitöltésével történik, melyből legalább 30-at kell helyesen megválaszolni. Ehhez 60 perc áll rendelkezésére.

A vizsgán mindenki saját felelősségére vesz részt. Még a vizsga előtt ki kell tölteni és aláírni egy Nyilatkozatot, miszerint a megfelelő szabályok megismerte és azokat a vizsgán használni fogja (védőtávolság, stb.). Ha módja van, a Nyilatkozatot még a vizsga előtt nyomtassa ki, és azt kitöltve, aláírva hozza magával.

FIGYELEM!

  • személyazonosító igazolványát (ha kiskorú, a gondviselőét is!), a
  • regisztrációt igazoló dokumentumát,
  • védőfelszerelését (védettséget igazoló kártyáját) feltétlenül hozza magával!
  • A vizsgabizottság csak korlátozott számú digitális eszközzel rendelkezik ezért, ha van saját lap-topja, táblagépe vagy okostelefonja, azt feltétlenül hozza magával, mert azt a vizsgán használhatja! Ez utóbbiról előzetesen e-mailben (marcalihe@marcali-he.hu), vagy telefonon (06/30/398-1827) egyeztessen Terjék András elnökhelyettessel!

A vizsgára egyénileg kell felkészülni!

Az elsajátítandó tananyag a vizsgázó személyes profiljáról érhető el: Belépés→Tagságok és engedélyek→vizsgák→tananyag letöltése elérési úton.

Előzetes gyakorlás ugyancsak a személyes profilon elérhető Gyakorló vizsgakérdések kitöltésével lehetséges: Belépés→Tagságok és engedélyek→vizsgák→gyakorlás. A tanulás és a többszöri gyakorlás a sikeres vizsga feltétele!

A sikeres állami horgászvizsga ténye a horgász személyes profilján kerül rögzítésre.

Vizsgával kapcsolatos további tudnivalókról Bedő Sándorné HE ügyintézőtől a 06 30/414-5853, Terjék András elnökhelyettestől a 06/30/398-1827 telefonszámon, vagy a HE marcalihe@marcali-he.hu e-mai címén  érdeklődhet.

A sikeres vizsgát követően a helyszínen lehet érvényesíteni az éves HE tagságot , és akkor lehet kiváltani az Állami Horgászjegyet, a balatoni, vagy a Nyugati-övcsatornai területi jegyeket.

Jó felkészülést, eredményes vizsgázást kívánunk!

                                                                  BHSZ Vizsgabizottsága

Legutóbbi hírek

Hírarchívum