MEGHÍVÓ A MARCALI HE 2022. ÉVI EGYESÜLETI HALFOGÓ NAPJÁRA

A HE elnöksége tájékoztatja az egyesület tagságát, hogy az éves halfogó napunkat 2022. május 22-én (vasárnap) tartjuk az aradi horgásztónál.

A horgásztó tulajdonosa, Meiszterics János lehetővé tette, hogy az idén is ebben a szép környezetben lévő tónál tartsuk meg a hagyományos egyesületi programunkat.

A tó megközelíthető a 68-as úton Böhönye fele haladva a Nemeskisfaludtól keletre leágazó úton. A horgásztó fele vezető utat tábla is jelzi.

Nevezési díj nincs, a részvétel feltétele a 2022. évre érvényes Marcali HE tagság, valamint Állami horgászjegy.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ezért kérünk minden jelentkezőt, hogy 2022. május 17-éig előzetesen jelezze a részvételi szándékát, továbbá azt, hogy hány fővel kíván részt venni a programunkon (pl.: gyermekhorgászt kísérő felnőtt, szurkoló családtag).

A regisztrációt megteheti:

  • az egyesület e-mail címén: marcalihe@marcali-he.hu, vagy telefonon
  • Terjék András titkárnál: 30/398-1827, vagy
  • Bedő Sándorné ügyintézőnél: 30/414-5853 elérhetőségeken.

Ha nagyon rossz idő várható, a programot az egyesület honlapján, illetve a megadott e-mail címekre küldött üzenet formájában lemondjuk, és a kitűzött esőnapon tartjuk meg.

A horgászati lehetőség költségeit a horgászegyesületünk fizeti.

További információk:

A halfogó napon a kifogott halakat kérjük gyűrűs szákban tartani, mivel a program végéig  élve kell azokat tartani. A mérlegelést követően minden halat vissza kell engedni éltető elemébe!

Az egyesületi halfogó nap pontos menetrendje, időpontok és szabályok, díjak, stb. a korábbi évek hagyományainak megfelelően továbbra is érvényesek. Részletes tudnivalók ide kattintva megtekinthetők:  Szabályzat, 2022.05.22, illetve azokat a helyszínen is ismertetni fogjuk.

A halfogó nap a horgászatot követően értékeléssel, eredményhirdetéssel folytatódik, majd közös ebéddel zárul. Az ebédet az egyesület kitűnő szakácsai (elnökségi tagok) fogják elkészíteni, és arra minden résztvevőt szeretettel várunk.

Jó felkészülést, sikeres horgászatot kívánunk!

Minden tagunkat szeretettel várjuk!

HE elnökség

Legutóbbi hírek

Hírarchívum