MEGHÍVÓ A MARCALI HE 2022. ÉVI ŐSZI HORGÁSZVERSENYÉRE

Kedves Horgásztársunk!

Közgyűlésünk állásfoglalása alapján az őszi egyesületi horgászversenyünket

szeptember 18-án (vasárnap) tartjuk az aradi horgásztónál. Nevezési díj nincs, a részvétel feltétele a 2022. évre szóló Marcali HE tagság, valamint érvényes Állami horgászjegy.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ezért kérünk minden jelentkezőt, hogy 2022. szeptember 12-éig előzetesen jelezze a részvételi szándékát, továbbá azt, hogy hány fővel kíván részt venni a programunkon (pl.: gyermekhorgászt kísérő felnőtt, szurkoló családtag).

A regisztrálhat:

  • az egyesület e-mail címén: marcalihe@marcali-he.hu, vagy telefonon
  • Terjék András titkárnál: 30/398-1827, vagy
  • Bedő Sándorné ügyintézőnél: 30/414-5853 elérhetőségeken.

A horgászati lehetőség költségeit egyesületünk fizeti, melyhez Marcali Város Önkormányzata pályázati támogatással is hozzájárul.

További információk:

A kifogott halakat kérjük gyűrűs szákban tartani, mivel a program végéig élve kell azokat tartani. A mérlegelést követően minden halat vissza kell engedni éltető elemébe!

Az nap pontos menetrendje, időpontok és szabályok, díjak, stb. a korábbi évek hagyományainak megfelelően továbbra is érvényesek. Részletes tudnivalók a honlapunkról ( Szabályzat, 2022.09.18 ) megismerhetők, illetve azokat a helyszínen is ismertetni fogjuk.

A horgászverseny a horgászatot követően értékeléssel, eredményhirdetéssel folytatódik, majd közös ebéddel zárul. Az ebédet az egyesület kitűnő szakácsai (elnökségi tagok) fogják elkészíteni.

A horgászversenyre minden egyesületi tagunkat meghívjuk, és szeretettel várjuk.

Jó felkészülést, sikeres horgászatot kívánunk!

Üdvözlettel:

HE elnöksége

Legutóbbi hírek

Hírarchívum