Szövetségi Feeder csapatverseny Zsennyén

A Balatoni Horgászegyesületek Szövetsége 2023. augusztus 27-én Zsennyén rendezte meg a hagyományos Feeder szerelékes horgászversenyét, amelyen egyesületünket a Kutor Sándor, Meretei Norbert és Pomozi Patrik összeállítású csapat képviselte. Köszönjük a csapat tagjainak a részvételt!

A versenyről Kutor Sándor készített összefoglalót, a képeket pedig a csapat tagjai készítették.

„Augusztus utolsó vasárnapján került megrendezésre a Balatoni Horgászegyesületek Szövetségének Feeder versenye. Nagy öröm volt számunkra hogy részesei lehettünk eme eseménynek. Izgatottan vártuk a versenyt, mert ez a tó számunkra teljesen ismeretlen volt.

Verseny előtti nap már elmentünk terepszemlét tartani, felállítottuk a sátrunkat ahol az éjszakát is töltöttük, megismerkedtünk a hellyel és indulhatott a próba horgászat. Nagyon tetszett nekünk, mert nem hagytak minket a halak unatkozni sorra jöttek a kapások, szebbnél szebb nagy halak. Kifogás után a halakat azonnal visszaengedtük az élőhelyükre.  Élveztük minden pillanatát.

Másnap reggel izgulva vágtunk neki a versenynek, az előző nap fogásaiból kiindulva bíztunk benne, hogy a versenyen is sikerünk lesz. Számhúzás után elfoglaltuk a helyeinket és vártuk a halakat.  Sajnos a verseny napja nem hozta a várakozásnak megfelelő hal mennyiséget, de ez sem vette kedvünket, mivel előző nap remekül éreztük magunkat. Verseny végén jó kedvűen élményekben gazdagon indultunk haza.

Nagyon tetszett nekünk a tó és maga a környéke is, köszönjük, hogy ott lehettünk. Mind hármunk nevében mondhatom, hogy Vissza fogunk még oda térni!

Kutor Sándor,  Meretei Norbert,  Pomozi Patrik”

 

Legutóbbi hírek

Hírarchívum